top of page

Mobilierul Spirit de la OldRoot o colecție ce folosește nucul în mod inedit


Am dorit să introducem frumusețea lemnului de nuc în colecțiile noastre și să îi dăm o înfățisare ușor industrială. Așa s-a născut colecția Spirit, o colecție contemporană, ușor atipică, care folosește nucul într-un mod inedit.Spirit conține comode de TV de diferite dimensiuni și trei tipuri de dulapuri. Este realizată din Mdf furniruit cu nuc și Mdf melaminat gri mat. Feroneria este metalică, sertarele sunt cu sistem tandem tip-on iar pentru uși folosim sisteme cu push. De asemenea, sertarele sunt construite în totalitate din PAL, nu din PFL.

Tot mobilierul este căntuit cu cant de 2 mm, de nuc, respectiv din melamină.

Picioarele sunt realizate din metal vopsit electrostatic texturat.
Folosim furnirul de nuc pentru a face mai accesibilă imaginea unui mobilier din lemn masiv în casa dumneavoastră și pentru a oferi o stabilitate crescută mobilierului.

După ce tratam furnirul de nuc cu grund și lac mat în multiple straturi și îl slefuim pănă obținem o structură fină, acesta se simte și arată la nucul masiv.


Cu toate că la prima vedere poate părea mai dificil de integrat într-o casă obișnuită, mobilierul poate fi utilizat într-o multitudine de spații. Câteva exemple sunt:


* Livingurile pot fi însuflețite de simbolurile purtate de lemnul de nuc, cu ajutorul comodelor de TV.

* Spațiile de primire sau de trecere pot fi scoase în evidență folosind comodele înalte, cu două module.

* Birourile se pot bucura de un aer ce inspiră profesionalism cu ajutorul comodelor și a dulapurilor.

* Recepțiile se pot transforma în spații unice, cu amprende personale puternice, care să exprime forța afacerii dumneavoastră, cu ajutorul comodelor și a dulapurilor slim.


Spectrul de culori și finisaje în care colecția poate fi pusă în evidență este unul larg. Se integrează bine în spațiile ce au finizaje simple, precum alb sau gri, și le completează pe cele care sunt decorate în moduri mai complexe.


Pereților din caramidă aparentă, cei texturați, sau cei cu beton aparent, li se completează tenta industrială. În acest caz, cu ajutorul mobilierului Spirit se conturează cel mai bine stilul încăperii și se asigură o coerență vizuală.


Mai multe informații despre ce ne-a inspirat în realizarea acestui mobilier găsiți aici: colecția Spirit

Comments


bottom of page