CONDITII DE SIGURANTA LA PLATILE BANCARE

Când plasați o comanda online pe Old Root si optați pentru plata online, plata este făcută printr-o conexiune securizată care vă asigură că informațiile dumneavoastră de plată nu pot fi accesate de o terță parte nedorită. 

Când efectuați o comanda pe Old Root, plata este făcută printr-o conexiune securizata, care poate colecta si procesa urmatoarele date despre dumneavoastră.

  • Numele

  • Adresa

  • Numărul de telefon mobil

  • Adresa de e-mail

  • Adresa de IP de pe care se face achiziţia

Toate informaţiile vor fi tratate ca şi informaţii confidenţiale si vor fi utilizate pentru procesarea comenzii online si chestionarul de satisfacţie.

Informațiile dumneavoastră vor fi stocate de către Old Root.

Utilizăm astfel de date numai ȋn conexiune cu identificarea si expedierea comenzilor dumneavoastră, si pentru a va ajuta cu solicitările dumneavoastră.

Utilizăm adresa dumneavoastră de e-mail ca link in completarea comenzii şi ȋn scopul de a efectua sondaje.

Dacă doriți sa primiți informații de marketing, precum newsletter-ul, este necesar acordul dumneavoastră.

Nu folosim numărul dumneavoastră de telefon pentru a va contacta pentru apeluri de vânzare. Veți fi contactat doar dacă exista o problema cu comanda sau pentru a obține informații despre livrare.

Old Root transferă datele dumneavoastră doar firmei de curierat, datele au ca scop livrarea comenzii, nu transferăm, nu vindem si nu oferim acces la datele dumneavoastră altor terțe părți inclusiv altor companii.

Datele dumneavoastră pot fi utilizate in cazul unor anchete de efectuate de catre autoritățile statului, deoarece raportam plățile frauduloase. Eliberăm informații atunci când le consideram necesare pentru a preveni furtul si frauda de exemplu in legătura cu cardurile de credit.

Prelucrarea datelor personale este necesară pentru finalizarea comenzii dumneavoastră. Stocăm datele până la 5 ani de la achiziție.

INREGISTRAREA PE OLD ROOT

In scopul de a crea un cont personal pe oldroot.ro şi creării unei publicități personalizate, Atelier DWG S.R.L. cod unic de înregistrare 3476962, va colecta și procesa următoarele date personale despre dumneavoastră

  • Adresa de e-mail

  • Nume

  • Adresa (opțional)

  • Număr de telefon (opțional)

  • Companie (opțional)

Toate informațiile vor fi tratate ca si informații confidențiale si vor fi folosite pentru crearea unui cont personal si pentru publicitate targetată. 

Prin înregistrarea unui profil pe oldroot.ro sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale. 

OldRoot va stoca datele personale pana ce dumneavoastră va ștergeți contul.

Baza legală pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale este consimțământul pe care l-ați furnizat.   

POLITICA DE CONFIDENTIALTATE

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Old Root este inregistrat ca operator de date cu caracter personal cu numărul 31434 şi are obligația de a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate .

 Respectăm Regulamentul european pentru protecția datelor 2018.  Old Root nu stochează datele dumneavoastră personale în general, cu excepția cazului în care Old Root este nevoită în conformitate cu legislația in vigoare. 

Când plasați o comandă online pe oldroot.ro,  vă puteți crea un profil de utilizator, datele dumneavoastră vor fi stocate de către Old Root.

În orice moment dumneavoastră puteți

  • Să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu caracter Personal (ANSPDCP)

  • Solicita accesul, rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal

  • Restricționați sau obiectați la prelucrarea datelor cu caracter personal

  • Solicitați transferabilitatea datelor, daca este cazul.

Vă informam că nivelul de protecție a datelor, așa cum este aplicată in prezent in țările din afara Uniunii Europene, nu este conform cu nivelul de protecție a datelor cu caracter personal aplicate în prezent în Uniunea Europeană.

Puteți obține informații suplimentare cu privire la datele personale pe care Old Root le stochează și procesează în legătură cu dumneavoastră, printr-o solicitare la adresa de e-mail oldroot@gmail.com. Mai mult, vă puteți opune prelucrării datelor dumneavoastră personale, solicitați rectificarea datelor dumneavoastră sau retrageți în orice moment consimțământul dumneavoastră pentru o astfel de prelucrare. Daca doriți sa retrageți consimțământul de prelucrare a datelor cu caracter personal sau doriți rectificarea lor vă rugăm să contactați departamentul Relații Clienți. Dacă aveți vreo plângere cu privire la procesarea datelor dumneavoastră, puteți contacta Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu caracter Personal (ANSPDCP) 

Puteți obține o copie a datelor dumneavoastră ȋntr-un format structurat printr-o solicitare la adresa de e-mail oldroot@gmail.com. 

La Old Root , ne angajăm sa respectăm legislația actuală. Daca v-ați dat acordul pentru oricare dintre serviciile de mai jos, ne rezervăm dreptul de a vă trimite actualizări referitoare la termenii si condițiile noastre indiferent daca v-ați oferit sau nu acordul. Nu vă vom transmite alte tipuri de informații. 

CONTACT

Adresa: Jucu de Sus, Cluj, Romania

Phone:0743 671 009

Email:  contact@oldroot.ro

RELAȚII CLIENȚI

© 2019 by Old Root

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
AJUTOR
0