top of page
POLITICA DE VÂNZARE

Prețul produselor:

Prețul individual al produsului este afișat in detaliile produsului, in pagina sa, dar si in coșul de cumpărături.​

Prețul unui produs include TVA si accize.

Prețul produsului nu include costurile de transport deoarece acesta din urma depinde de modalitatea de livrare. 

Disponibilitatea si prețul produselor Old Root sunt supuse unor erori de tipar. Acest lucru se aplică atât pentru ofertele tipărite (broșuri si pliante publicitare) cȃt si pentru orice informație afișată pe oldroot.ro In cazul unei erori de preț, aceasta va fi corectată cat mai curând posibil.

Toate prețurile sunt actuale si sunt actualizate in mod regulat.

Prețul pe care trebuie sa îl plătiți este cel din momentul achiziției    

Modalități de plată

Plata cu cardul 

În coșul de cumpărături veți vedea prețul total al achiziției dumneavoastră, inclusiv TVA și costurile de transport. Acesta este prețul total de achiziție. 

Puteți plăti achiziția făcută pe Oldroot.ro cu următoarele carduri de debit/credit:

  • Visa

  • MasterCard

  • Maestro 

Când plătiți cu cardul sunteți protejat împotriva fraudei.

Plata dumneavoastră este finalizată utilizând o conexiune sigură și criptată pentru a vă asigura că informațiile dumneavoastră de plată nu pot fi accesate de o terță parte neautorizată. Plata dumneavoastră  este garantată de partenerul nostru pentru plăți, STRIPE. Garantăm că nu vom salva nicio informație despre cardul dumneavoastră de credit pe propriul server. În plus, Old Root nu poate accesa niciuna dintre informațiile cardului. 

La plata comenzii online, sistemul vă va solicita:

Numărul Cardului (cele 16 cifre tipărite pe faţa cardului)

Data expirării cardului (este imprimat pe fată cardului)

Cod de Securitate (cod Securitate format din 3 cifre tipărit pe spatele cardului, deasupra benzii magnetice cele poziționate spre dreapta)  

 

Plata la livrare
 

Puteți alege plata comenzii online la livrare iar în funcție de adresa de livrare, se va genera un cost.

Pentru plățile în numerar, conform legii nr. 70 din 2 aprilie 2015 pentru întărirea disciplinei financiare, începând cu data de 9 mai 2015, suma maximă pe care OldRoot o poate încasa de la o persoană fizică este de 10.000 lei pe zi. Pentru toate celelalte situații (persoane juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, etc) suma maximă pentru fiecare cumpărător este de 5.000 lei pe zi.  
 

POLITICA DE RETUR ȘI ÎNLOCUIRE

Ne dorim ca în cazul in care  doresti sa returnezi un produs sau să îl schimbi, sa fie facil pentru tine.

Asigurăm rambursarea completă a banilor, în termen de 14 zile de la plasarea comenzii, pentru produsele care sunt returnate cu dovada achiziționării. Acest lucru este valabil pentru produsele cumpărate atât în magazinele fizice, cât și online.

Te rugăm să ai ȋn vedere:

  • Pentru a returna un produs trebuie să ai dovada achiziționării produsului din magazinul Old Root (bon sau factură), în conformitate cu art.37 din Norma de aplicare a OUG 28/1999.

  • Atunci când returnezi un produs poți alege să îl schimbi cu un alt produs de același tip, cu alt produs din magazin sau să primesti suma platita.

  • Dacă ne returnezi un produs deteriorat sau folosit ȋntr-un fel care reduce valoarea produsului, ne asumăm dreptul de a reduce valoarea rambursată

  • Pentru produsele personalizate, cum ar fi țesăturile, saltelele sau dulapurile realizate pe o anumita măsură, se va reduce valoarea rambursată

  • În cazul în care dorești să returnezi produsul (motivul returului nu tine de garanție sau lipsa de conformitate) costul de transport pentru retur este suportat de către tine. În cazul în care motivul returului este lipsa conformității produsului în perioada de garanție, costul returului trece în sarcina noastră.

  • Dacă dorești să returnezi un produs, trimite un e-mail pe contact@oldroot.ro cu dovada comenzii și un coleg te va contacta.

bottom of page